Parte din articolul de mai jos a fost scris cu ceva  timp in urma.  In final am adaugat cateva cuvinte care lamuresc motivul editarii pana la urma a acestui text.

http://www.youtube.com/watch?v=0xf8ii-3w2U

http://www.youtube.com/watch?v=xLq5EF2_GOA

Aceste doua link-uri contin fragmente din doua emisiuni inregistrate si puse pe Youtube.   Intai  redau doua mici fragmente din zicerile unui copil ce apare in aceste inregistrari, asta pentru a  starni interesul !

Iubirea…  este lumina si lumina este iubire. Iubirea poate sa fie absolut orice, poate sa fie o planta, o floare, un animal sau chiar o persoana. Eu vad iubirea in fiecare om existent pe fata pamantului, indiferent de gradul lui spiritual. Si mai vad iubirea in oamenii dragi. In mama in tata, in toti cei care imi sunt dragi. In munte, in natura, in complexul frumusetii.

Dumnezeu nu este un batran morocanos care asteapta sa ne arda, sa ne omoare sa ne persecute, sa ne chinuie ci dimpotriva Dumnezeu este natura.

Chiar daca, din punctul meu de vedere, moderatorul are niste interventii cateodata deplasate, el are meritul de a fi adus in fata lumii niste „ganditori”, daca pot spune asa, fiindca acesti copii la varsta lor gandesc atat de profund.

La vremea respectiva , cand a fost difuzata emisiunea, am urmarit-o, apoi am asteptat poate mai aud ceva despre acesti copii. Si nu doar despre cei doi, fiindca atunci a fost o intreaga serie de astfel de emisiuni, ci despre toti acesti mici ganditori ai Romaniei.

O mare pierdere pentru acest neam ca pe toate canalele de stiri se vorbeste  despre persoane dotate de Dumnezeu doar cu corpuri atragatoare, insa care nici nu incearca macar sa arate ca vor sa-si puna la contributie capul.

In comentariile la unul din aceste clipuri, un individ declara „acest copil a fost indoctrinat de masoni” . Daca multimea asa gandeste atunci e logic ca sunt multi care privesc la corpuri frumoase cu capete seci, la emisiuni promovate chiar de catre cei care nu vor sa evoluam ci sa involuam.

http://antena2.ro/video/codul-lui-oreste-74

Link-ul de mai sus contine inregistrarea unei emisiuni ce a avut loc de curand, in care apare copilul de ieri, devenit astazi tanar.Un tanar care la 20 de ani are atata profunzime in gandire cum nu gasesti decat la indivizi ce au o viata plina de fapte inaltatoare in urma lor.

Cu parere de rau constat ca acesti „ganditori” in loc sa fie scosi in fata si ascultati, dati ca exemplu, ei sunt marginalizati.

Totusi acest tanar este optimist. Eu insa, avand in spate o experienta mai mare decat a lui vad lumea in nuante de negru. Sper ca el sa aiba dreptate !

Reclame